Referenciák

Thermal étterem

Éttermünket 2016 óta üzemeltetjük a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő területén, ahol széles étel- és italválasztékkal, valamint változó napi és reform/fitt kínálattal várjuk a kedves vendégeket. Ezen fogásainkat laktóz- és gluténmentes, valamint szénhidrátcsökkentett alapanyagokból készítjük.

Thermal Cukrászda

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő területén működtetjük saját csúcstechnológiás berendezéssel ellátott cukrászműhelyünket, illetve fagylaltkészítő laborunkat, hogy egyedülállóan magas minőségű, kézműves termékeinkkel tudjuk vendégeinket kiszolgálni.

Smekk Bisztró & Smekk Büfé

A Szombathelyi Tófürdő területén üzemeltetjük a Smekk Bisztrót, illetve a Smekk Büfét, mely a téli szezonban a Szombathelyi Műjégpálya nyitvatartási idejében is várja kedves Vendégeit.

Club R18 Büfé – Arena Savaria

A szombathelyi Arena Savaria épületében található Club R18 Büfé egységeit cégünk működteti, melyek az arénában szervezett sportesemények, koncertek és egyéb rendezvények ideje alatt folyamatosan üzemelnek.

ISI Club Büfé

A szombathelyi ISI Automotive Hungary Kft. saját étkezőjének, az ISI Club Büfének üzemeltetését cégünk látja el. Feladataink közé tartozik a három műszak dolgozóinak napi kiszolgálása, hideg- illetve melegétellel, valamint igény szerint üdítővel, kávéval.

Partnerek

Vendéglátó egységeinkben kizárólag magas minőségű alapanyagokkal dolgozunk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő beszállítói partnereink kiválasztására.

Miért a Club Üzemeltető Kft.?

Megbízhatóság

Precizitás

Higiénia

Magas fokú szakmaiság