Bemutatkozás

A Club Üzemeltető Kft. bemutatása

A Club Üzemeltető Kft. 2014-től van jelen a vendéglátói szolgáltatást nyújtók szférájában.

Működését a Club63 angol Sörözővel kezdte, melyet tovább bővített, és 2016.12.15-től elnyerte a Sárvári Gyógyfürdő Kft. területén működő vendéglátó egységek üzemeltetési jogát, melyek télen-nyáron üzemelő részlegekkel rendelkeznek. Az egységek között szerepel a Thermal Étterem- és Kebab, Thermal Cukrászda, Thermal Drinkbár, Thermal Söröző, valamint a nyári időszakban a szabadtéri Drinkbár és Fagylaltozó.

Az évek során folyamatosan bővültünk, és ma már a cégünk által üzemeltett egységekhez tartozik:

  • a Szombathelyi Tófürdő területén a Smekk Bisztró, illetve a Smekk Büfé, amely a téli szezonban a Szombathelyi Műjégpálya nyitvatartási idejében is üzemel.
  • a szombathelyi Arena Savaria épületében található Club R18 Büfék, melyek az arénában szervezett sportesemények, koncertek és egyéb rendezvények ideje alatt folyamatosan üzemelnek.
  • a szombathelyi ISI Automotive Hungary Kft., saját étkezőjének, az ISI Club Büfének üzemeltetése. A három műszak dolgozóinak napi kiszolgálása, hideg illetve meleg étellel, üdítővel, kávéval.

Vendéglátó egységeink széles étel és italválasztékkal, valamint változó napi és reform/fitt kínálattal várják a kedves vendégeket. Ezen fogásainkat laktóz-, gluténmentes, szénhidrátcsökkentett alapanyagokból készítjük.

Saját, csúcstechnológiás berendezéssel ellátott cukrászműhelyünk, illetve fagylaltkészítő laborunk alkalmas arra, hogy egyedülállóan magas minőségű kézműves termékeinkkel tudjuk vendégeinket kiszolgálni.

Szolgáltatásaink közé tartozik még rendezvények lebonyolítása, hidegtálak, meleg ételek, szendvicsek, falatkák stb. elkészítése. Mindezekhez a kiszállítást, tálalást, valamint az egyedi igényeknek megfelelő elkészítést is vállaljuk. Megrendelőink SZÉP- illetve bankkártyával is fizethetnek ételrendelés esetén.

Szolgáltatásaink magas színvonalú teljesítését garantálja, hogy rendelkezünk területenként a HACCP Élelmiszerbiztonsági Kézikönyvvel, amely tartalmazza többek közt az üzlet bemutatását, a törvényi szabályozásokat, a vezetői felelősséget, a termékleírásokat, a vendéglátó üzlet folyamatábráját, a nyomon követés/termékvisszahívás megoldásait, HACCP terveket és különböző alapdokumentumokat, amelyek a minőségi szolgáltatás nyújtását biztosítják.

Miért a Club Üzemeltető Kft.?

Megbízhatóság

Precizitás

Higiénia

Magas fokú szakmaiság

Egységeink